A doua etapa a campionatului RMC Romania a reprezentat pentru echipa noastru o premiera, in masura in care, pentru prima data clubul Praga Racing a aliniat la startul unei competitii 5 piloti concomitent.

Cu 3 debutanti in aceste competitii, familia”Z” – Andrei, Matei si Ciprian – weekendul s-a dovedit a fi pe alocuri unul dificil. Cu frustrarile normale datorate debutului absolut, cu cateva probleme tehnice, am avut parte de momente intense, atat de bucurie cat si de nemultumire.

Rezultatul UIMITOR a venit insa chiar de la zburatorul Ciprian, ce a intrat foarte hotarat si dedicat sa invete si sa faca fata provocarii. Dupa o lupta cu sine si cu durerile cauzate de o echipare inadecvata, Ciprian ar fi putut primi titlul de PILOTUL ETAPEI! Cu un 0:58,544 la primul contact cu pista SKAT KART, el a fost omul ce ne-a invatat ca nu exista limite daca iti doresti cu adevarat acest lucru. Felicitari Ciprian, esti un exemplu de daruire si darzenie!!!

Cu toate acestea ii felicitam deopotriva pe Matei, pe micul Andrei ce pe alocuri a inceput o lupta directa cu colegul sau Robert, pe Robert pentru o noua clasare pe treapta a III-a a podiumului si nu in ultimul rand pe Eduard, pentru lupta continua cu el, cu timpii si cu ”santajul” echipei, pentru care noi, ECHIPA, ne cerem scuze!

Va multumim voua, pilotilor Praga, ca ne reprezentati si ne cerem scuze ca uneori si noi echipa tehnica, gresim!!!

share > Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail