Scoala de Karting Praga Racing continua si in 2020 oferind copiilor cursuri subventionate de initiere si perfectionare in karting. Perioada de desfasurare Aprilie – Octombrie 2020.

Toate aceste cursuri sunt posibile datorita sponsorizarilor si parteneriatelor incheiate si prelungite cu Mondly Languages, Michael Oil&GAS Services, Dacorom International, Auto Chelu, Kasima International Logistic, Media Group Brasov, Rubico, Cros Construct si Prejmer Circuit.

Cursurile de karting din anul 2020 se vor desfasura numai pe pista de la Prejmer Circuit, pe baza de programare, cu precadere in zilele de luni, miercuri, vineri si sambata. Circuitul aflat la doar cativa km de Brasov, ofera o pista tehnica si frumoasa, cu multe facilitati pentru scoala noastra.

ATENTIE: toti parintii ce vor sa testeze senzatiile micilor piloti sau vor sa mearga in paralel pe pista cu copiii lor, pot face acest lucru contra-cost, cu un kart de competitie de 23 CP si doar cu o programare facuta anterior. 

Va asteptam cu drag.

SCOALA DE KARTING – COSTURI:

1*  kart baby – 1.2 CP      260 RON fara abonament / sedinta. Se ofera 15% discount pentru abonament de 5 cursuri. 

2*  kart mini – 2.5 CP      300 RON fara abonament / sedinta. Se ofera 15% discount pentru abonament de 5 cursuri. 

3*  kart mini – 13.0 CP      400 RON fara abonament / sedinta. Se ofera 15% discount pentru abonament de 5 cursuri.   

4*  kart Test parinte – 23 CP    150 RON fara abonament / 6 ture 

SEDINTA = dureaza circa 60 – 80 minute, include 3 sesiuni de pista fiecare de cate 15 minute. Aceste sesiuni sunt completate cu discutii tehnice si jocuri de coordonare.  

COSTURILE INCLUD: materialul sportiv, consumabilele acestuia, accesul in pista, echipamentul de protectie pentru cursant. 

Cursurile sunt coordonate si supravegheate de 1 instructor de karting licentiat.

 

share > Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail