Scoala de Karting Praga Racing, program initiat in 2017 in parteneriat cu AS Top Kinder Brasov si Maurer Imobiliare, se dezvolta si continua sa ofere cursuri de initiere si  perfectionare in karting.

Toate aceste cursuri sunt posibile datorita sponsorizarilor si parteneriatelor incheiate sau prelungite cu Prejmer Circuit, Mondly Languages, Dacorom, Top Aer Conditionat, Michael Oil&Services, April 91, Media Group Brasov, OZ Web Design si Auto Chelu.

Cursurile se vor desfasura cu precadere in zilele de luni, vineri si in weekend, pe circuitul aflat la doar cativa km de Brasov, Prejmer Circuit, o pista tehnica si frumoasa, cu multe facilitati pentru scoala noastra.

ATENTIE: toti parintii ce vor sa testeze senzatiile micilor piloti sau vor sa mearga in paralel pe pista cu copiii lor, pot face acest lucru. Contra-cost, ei pot inchiria direct de la pista karturi de 9 sau 13CP.

Va asteptam cu drag.

SCOALA DE KARTING – COSTURI:

1*  karturi baby       200 RON fara abonament / sedinta si 15% discount pentru abonament.

2*  karturi mini        300 RON fara abonament / sedinta si 15% discount pentru abonament.

SEDINTA = 45 minute de pista, 15 minute de jocuri si discutii tehnice si mult timp pentru pregatire, echipare si dezechipare.

Cursurile sunt conduse de 1 instructor de karting atestat si licentiat.

Multumim cu aceasta ocazie tuturor sponsorilor ce ne-au sprijinit in demersul nostru de a achizitiona si dota aceste cursuri cu 3 ehipamente si 3 motoare de curse, oferindu-ne astfel ocazia sa aducem la pista cat mai multi copii!!!

share > Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail